Goordenkachels is in 1993 aan het ouderlijk huis begonnen in het Brabantse dorpje Rucphen met de in- en verkoop van gebruikte gaskachels, gashaarden en gasgevelkachels. 2 jaar daarna werden daar ook gebruikte hout en kolenkachels aan toegevoegd. Toen wij in deze tijd een enorme groeispurt maakten dankzij o.a. de verkoopkrantjes VIA,VIA en natuurlijk DE VONDST moesten wij snel op zoek naar een groter pand. Deze werd eind 1997 gevonden in de dorpsstraat 55A in het dicht bijzijnde Sint Willebrord. Deze aanvankelijk 100 vierkante meter grote showroom werd al snel uitgebreid met het huren van nog meer verschillende ruimtes omdat we nog steeds in de lift zaten.

In 2002 zijn wij naast kachelverkoop ook begonnen met de verkoop van nieuwe zonnebanken, zonnehemels, zonnebanklampen, toebehoren en natuurlijk ook de service die er aan vast hangt. Dus er moest alweer meer ruimte komen voor opslag, en die vonden wij weer in Rucphen.

Doordat in de navolgende jaren de echte opkomst van internet onze tevreden klantenkring enorm heeft uitgebreid door heel Nederland en België waren wij wederom uit ons jasje gegroeid.

Dus de volgende stap: NIEUWBOUW

Met gemengde gevoelens moesten wij eind December 2013 de Dorpsstraat in Sint Willebrord verlaten om verder te groeien en na te denken over de toekomst.

Met als mooi gevolg een gloednieuw eigen pand met maar liefst 790 vierkante meter showroom opslag en werkplaats, weer in het groene toeristische dorpje Rucphen waar het 22 jaar geleden allemaal begonnen is.